Trenduri coafuri masculine

citeste »

Si barbatii doresc sa fie in pas cu moda, de aceea v-am pregatit informatii despre trendurile anului curent in materie de coafuri masculine. In general, articolele destinate in mod special barbatilor sunt rare, insa nu va ingrijorati, voi avea grija sa cuprind esentialul in acest articol, exact asa cum ne place noua. 😉

Ce se poarta in 2017 in materie de hairstyling?

Coafurile barbatilor sunt usor diferite anul acesta, iar la o prima privire putem observa un par mai lung, texturat si usor dezordonat.

Te invit sa descoperim impreuna stilurile slick back, side part, spikes, high top si short hair with fringe. Avantajul acestora este ca in functie de tunsoarea actuala ti se vor potrivi cel putin doua hairstyle-uri.

Trenduri coafuri masculine in 2017Este foarte important sa alegi coafura in functie de tunsoare, fizionomie, stilul de viata si cel vestimentar. Un specialist te va ajuta sa determini acesti factori si iti va oferi sfaturi personalizate in urma unui diagnostic amanuntit.

       • Samponul profesional vs. cel din comert

La ce aspecte trebuie sa fii atent atat tu cat si profesionistul pe mana caruia te lasi?

 • Fizionomie – forma fetei ideala este cea ovala, insa acest aspect poate fi obtinut cu ajutorul coafurii si pentru o fata patrata, rotunda sau lunga.
 • Structura firului de par si implantatia. Este foarte important ca tunsoarea sa tina cont de aceste doua elemente pentru a fi cat mai usor de aranjat. In functie de textura parului poti utiliza diferite produse de styling pentru a obtine rezultatul dorit cu un minim de efort, castigand astfel timp.
 • Timpul alocat aranjarii parului poate fi influentat de stilul tunsorii, insa este important de retinut ca folosirea produselor potrivite eficientizeaza procesul.
 • Stilul de viata – este foarte important sa tinem cont de job, hobby-uri, intervalul de timp dintre samponari, mediul de lucru, precum si alti factori care pot influenta starea scalpului, structura firului de par si coafura finala. Bineinteles, personalitatea ta este unul dintre factorii principali, pentru ca tu sa te simti bine in piele ta.
 • Barba – pe langa faptul ca e in tendinte, aceasta ne si ajuta sa corectam fizionomia, conferind coafurii un aer modern. Aceasta trebuie ingrijita si intretinuta cu produse precum sampon, balsam si ulei.

Mai jos ti-am pregatit un mic ghid care te va ajuta sa identifici hairtyling-ul potrivit tie in functie de forma fetei:

 • Fata Ovala – Acestei fizionomii i se potriveste in principiu orice tunsoare, cu mentiunea de a nu exagera formele. Sfat: Daca porti parul inalt, pastreaza barba scurta astfel incat sa pastrezi proportiile fizionomiei.
  • Coafuri recomandate: Slick Back, Side Part, Spikes, High Top, Short Hair with Fringe
 • Fata Patrata – In cazul acestei fizionomii este recomandat sa optezi pentru o tunsoare rotunda, cu inaltime si scurta pe laterale. Totodata, barba este un element care trebuie luat in calcul pentru a alungi si mai mult fizionomia.
  • Coafuri recomandate: Side Part, Slick Back, Spikes
 • Fata Lunga – Acestei fizionomii i se potriveste o tunsoare cu un breton apropiat de frunte astfel incat volumul sa nu alungeasca si mai mult fizionomia. Sfat: Pentru un rezultat deosebit, opteaza pentru o barba cu forma rotunda.
  • Coafuri recomandate: Side Part, Short Hair with Fringe
 • Fata Rotunda – In acest caz, parul scurt pe lateral este cea mai buna optiune pentru a subtia si mai mult fizionomia iar inaltimea pentru a o lungi. Completeaza tunsoarea cu o barba putin ascutita.
  • Coafuri recomandate: Spikes, High Top, Short Hair with Fringe

Luna aceasta te invit in salon sa experimentezi noi tunsori si mai multa versatilitate in coafura. Foloseste codul A15 si beneficiezi de 15% reducere la serviciile oferite de master stilistul Adrian Borza in luna Aprilie 2017.

Cu drag, Adi