Servicii mirese Cluj

Coafura trebuie sa fie o extensie a personalitatii, sa te reprezinte in totalitate si sa te simti lejera si confortabila cu ea, sa atragi atentia prin bucuria si stralucirea pe care o emani in ziua nuntii! Si bineinteles, pentru a avea o poveste completa, ai nevoie de un machiaj care sa iti evidentieze frumusetea naturala si o manichiura potrivita pentru a creea un look unitar!

Pentru a vedea lista de preturi da click aici.

Cand vine vorba de coafura de mireasa, noua ne place sa avem o discutie inainte de eveniment si sa facem o consultatie pentru a afla cat mai multe detalii despre intreaga tinuta. Tematica nuntii (daca este cazul), rochia (cel mai important detaliu), pantofii, accesoriile, stilul in care este aranjata sala, machiajul – toate acestea sunt elemente de legatura si trebuie sa faca parte din aceeasi poveste. In ziua nuntii mireasa trebuie sa iesa in evidenta, sa radieze si sa transmita bucurie.

Inainte de a merge la stilist iti recomandam sa studiezi putin ce iti place (uneori e mai simplu sa incepi cu ceea ce nu-ti place, variantele excluse fiind mai usor de identificat) pentru a-ti face o idee despre ce si cum ai vrea sa exprimi in ziua nuntii. Fotografiaza rochia de mireasa din mai multe unghiuri, precum si pe tine purtand-o si gandeste-te ce bijuterii vei purta. Discuta pana la epuizare cu stilistul care se ocupa de coafura ta de mireasa!

E obligatoriu sa mergi la o proba de coafura si chiar mai multe, daca e nevoie. Asta te va ajuta sa elimini o parte din stresul care te cuprinde in legatura cu ziua nuntii si iti va oferi mai multa liniste si siguranta!

Servicii mirese

 

SFAT: ai grija de sanatatea parului tau! Daca necesita tratamente, nu le amana, pentru ca doar astfel vei putea obtine o coafura impecabila. 

Din experienta noastra, femeile au diverse asteptari de la acest eveniment. Unele doresc sa se schimbe radical, altele doresc sa fie cat mai naturale. Noi le recomandam sa aleaga o coafura si un machiaj care sa le reprezinte si sa le confere incredere in ele, ajutandu-le sa se simta cat mai confortabil in aceasta zi importanta din viata lor. Nu incercati sa va “impopotonati” in ziua nuntii, pentru ca va veti simti ciudat si nu veti trai evenimentul relaxat.

In continuare dorim sa iti prezentam cateva propuneri de coafuri care sunt in trend anul acesta si care sa te inspire!

 

Acceseaza acum ultima colectie Bohemian Bride

Coafuri mirese cluj

Coafuri mirese cluj
Coafuri mirese cluj
Pentru mai multe propuneri de coafura si machiaj, acceseaza galeria foto.

 

Programeaza-te acum la: 0722 390 107 / 0736 621 009
Boudoir Prive – Calea Turzii, nr. 85, Cluj-Napoca