Servicii

Va oferim servicii de coafor si hairstyling, atat pentru femei cat si pentru barbati, manichiura-pedichiura, unghii tehnice, estetica faciala, cosmetica generala, masaj si remodelare corporala cu tehnica LPG!

Va punem la dispozitie cele mai bune produse profesionale: L’Oreal Professionnel – Kerastase pentru ingrijirea materiei capilare, Crystal Nails – O.P.I. – Biosculpture – Jessica pentru partea de unghii, Guinot – NUSKIN pentru estetica faciala si corp!

Servicii de coafor structurate pe nivele de experienta

Astfel, puteti opta sa va coafati la stilistsenior stilistmaster stilist sau director artistic! Fiecare membru al echipei are experienta intre 2 si 15 ani in contact cu clientii si un plan de perfectionare bine stabilit. Diferenta majora intre ei, fiind seminariile internationale si activitatiile extra: salon shooting-uri, show-uri si traininguri pentru branduri de renume.

Afla acum mai multe despre serviciile care ti se potrivesc: servicii coafor, mani-pedi, tratamente faciale, make-up, cosmetica, LPG facial, LPG corporal, impachetari si electrostimulare.

 

Programeaza-te acum: 0722 390 107 / 0736 621 009
Boudoir Prive – Calea Turzii, nr. 85, Cluj-Napoca