Scanerul BioPhotonic

citeste »

Scanerul Pharmanex BioPhotonic este un instrument unic care masoara nivelul carotenoidelor din tesutul pielii in mod neinvaziv, folosind stiinta de mult acceptata a Spectroscopiei Raman. Prin plasarea palmei dumneavoastra in fata luminii albastre a Scanerului cu o energie scazuta, veti obtine Scorul Carotenoid al Pielii (SCS) in doar cateva secunde.

Scaner BioPhotonic S3

Carotenoidele sunt pigmenti organici care se gasesc in fructe si legume si sunt principalele responsabile pentru culorea rosie, portocalie si galbena a acestora. Cu cat consumati fructe si legume mai colorate, cu atat mai multe carotenoide furnizati corpului si cu atat mai ridicat va fi Scorul SCS al dumneavoastra.

Exemple de carotenoide: Beta-caroten, luteina, licopen.

Cum anume masoara scanerul carotenoidele?

Scanerul BioPhotonic foloseste stiinta de mult acceptata a Spectroscopiei Raman.

Ce inseamna scorul Scanerului dumneavoastra?
Cu cat este mai ridicata concentratia de carotenoide in piele, cu atat mai ridicat va fi scorul Scanerului:

Scor carotenoid al pielii

In functie de obiceiurile dumneavoastra alimentare, suplimentele nutritive si capacitatea organismului de a absorbi carotenoidele, Scorul SCS individual poate varia. Odata ce va cunoasteti scorul SCS, este timpul sa il imbunatatiti prin urmatoarele actiuni:

*Actionati asupra dietei dumneavoastra consumand cel putin 5 pana la 10 portii de fructe si legume bogate in carotenoide in fiecare zi

*Aveti grija de dumneavoastra aplicand un stil alimentar sanatos, ca parte a stilului de viata.

*Folositi ca suplimente nutritive produsele certificate pentru Scaner, Lifepak+ si JVi. Acestea sunt certificate pentru a furniza organismului dumneavoastra o cantitate adecvata de carotenoide.

Tehnologia Spectroscopiei Raman folosita de Scaner este o tehnologie care a castigat Premiul Nobel, recunoscuta de articole si studii stiintifice.

Scanerul S3 Pharmanex BioPhotonic a fost numit castigatorul medaliei de bronz in anul 2014 de catre International Design Excellence Awards (IDEA) – Premiile Internationale de Excelenta pentru Design.

Costul unei sedinte de scanare este de doar 25 lei.

Programeaza-te acum la: 0722 390 107 / 0736 621 009
Boudoir Prive – Calea Turzii, nr. 85, Cluj-Napoca