Cum sa pastram scalpul sanatos?

citeste »

Probleme legate de scalp 

Dezechilibrul si disconfortul scalpului este una dintre cele mai intalnite probleme in ultima perioada. Activitatea de zi cu zi poate sa ne cauzeze dezechilibre interne care se revad in exterior si unul din punctele in care se manifesta este scalpul. Daca ai vazut sau simtit la nivelul scalpului una din urmatoarele probleme ar fi indicat sa vii in salon pentru un diagnostic profesional astfel incat sa putem identifica cel mai bun tratament pentru tine.

• Samponul profesional vs. cel din comert

Semne vizibile: caderea parului, matreata, exces de sebum, inrosire si mancarime; furnicaturi, scalp tensiat.

Tehnologia ne usureaza munca…

 

Micronizer

 

 

 

 

 

 

Micronizer

Este un dispozitiv profesional cu miro-distributie ce asigura o aplicare cat mai precisa. Aparatul se foloseste in salon cu cele 3 tipuri de fiole de la gama Specifique: impotriva caderii, anti-matreata si cele pentru scalp sensibil si iritat. Permite difuzarea in picaturi extrem de fine, asigurand o depunere omogena a produsului fata de o aplicare, rezultand eficienta maxima.

 

Clarisonic Plus 

Un sistem de curatare sonica pentru scalp, ofera o curatare delicata si profunda. Este potrivit pentru toate tipurile de scalp sau par.

Utilizarea Clarisonic in timpul samponarii curatarii eficiente si activeaza microcirculatia la nivelul scalpului.

 

Set de produse Kerastase

a

Set de produse

Noua gama contine Sampon specific pentru: Scalp iritat si sensibil, Matreata, Tendinte de ingrasare; Caderea parului

Fiole impotriva caderii, impotriva matretii si pentru scalp sensibil

Masca special pentru scalp.

cum sa ai un scalp sanatos

Programeaza-te acum si beneficiezi de un diagnostic personalizat: 0722 390 107 / 0736 621 009 Boudoir Prive – Calea Turzii, nr. 85, Cluj-Napoca