Remodelare LPG – Remodelare Corporala

CELLU M6, cel mai performat aparat de stimulare celulara a implinit 24 de ani. Mereu in pas cu moda, acesta a fost intodeauna sinonim cu “Eficacitate” si “Rezultate”. Acum, noua generatie de aparate, rezultata din toti acesti ani de cercetare si expertiza in ceea ce priveste frumusetea, revolutioneaza inca o data ideea de tratament de slabire si anti-aging.

Mai mult decat un tratament sau un masaj anticelulitic, remodelarea corporala LPG este o metoda eficienta cu adevarat. In cadrul sedintei de consiliere preliminara acordam clientului o atentie deosebita in ceea ce priveste obiectivele folosind diverse metode de evaluare.

 

Remodelare LPG cluj

Pachete LPG

1 sedinta LPG corporal (lipomasaj – 35 min): 160 lei

Numarul de sedinte minim recomandat este de sase insa, in urma consultarii cu unul din specialistii nostri, ti se va recomanda numarul ideal in functie de nevoile tale. Serviciile sunt realizate de Sanda Rosca.

 

Intrebari frecvente despre LPG:

 • Ce este lipomasajul?
  Procesul de stimulare a adipocitelor pentru a ajuta la eliminarea treptata a grasimilor. Mecanismul unic de lipomasaj actioneaza la suprafata tesutului cutanat inducand un raspuns bio-chimic. Procesul biologic numit mecanotransductie stimuleaza adipocitele pentru a declansa eliberarea grasimilor localizate si reducerea celulitei. Aceasta tehnica elimina in mod nedureros grasimile profunde rezistente la dieta si sport. 

 • Care sunt rezultatele obtinute?

  Grasimea profunda si incapatanata este eliminata, remodeland silueta

  Formele sunt sculptate

  Pielea devine ferma si tonifiata

  Celulita este netezita iar pielea devine catifelata

  Raspunsul lipolitic al tesutului adipos este imbunatatit cu pana la 50% , fiind totodata asociat si efectul vaso-dilatator

 • Cum poate fi eliminata celulita?

  Celulita afecteaza majoritatea femeilor si are mai multe cauze: predispozitia genetica, sedentarismul, schimbarile hormonale, circulatia proasta, etc. Aceasta nu este specifica doar persoanelor supraponderale, ci apare chiar si la femeile care practica sportul. Celulita se poate elimina prin masaje anticelulitice LPG combinate cu o alimentatie sanatoasa, sport si hidratare.

  Deoarece cuvintele nu sunt suficiente, LPG s-a insarcinat intotdeauna sa demonstreze stiintific spusele:

  “Studiul realizat pentru LPG in 2009, a fost sustinut la Centru Clinic de Investigatii al Spitalului Universitar Central din Toulouse. Tratamentele au fost efectuate de un fizio-terapeut, expert in tehnica LPG cu manipolul Ergodrive. Au fost stabilite 2 obiective: evaluare impactului acestei tehnici asupra mobilizarii lipidelor si manifestarii genelor, prin compararea starii tesutului gras inainte si dupa 12 sesiuni de tratament. In acest sens, au fost folosite 2 tehnici de evaluare: microdializa (noi, impreuna cu profesorul Arner din Suedia, suntem singurii din lume care sunt expertii in aceasta tehnica de evaluare) si modelul AND-ului. Din cate stiu eu LPG  este singurul producator de pe piata care efectueaza acest tip de cercetari bazice” – Prof. Max Lafonton.

 • Ce perioada de tratament este necesara?

  Pentru rezultate vizibile in scurt timp fiecare sedinta de tratament este de impact. Sofisticarea tehnicii si simplifica tratamentul (masina este intuitiva pentru practician) accentueaza dramatic efectele asupra pielii si siluetei.

  Pentru rezultate durabile un tratament initial de 6 sesiuni (pentru corp) sau 8 sesiuni (pentru ten) vor avea ca efect re-educarea celulelor. O sedinta regulata de tratament va creste durabilitatea rezultatelor.

  Pentru rezultate naturale, Cellu M6 este promisiunea unui corp nou si a unui ten tanar, mai armonios si sanatos care se auto-regenereaza.

  Rezultate garantate: noile aparate garanteaza cele mai bune rezultate verificate, la cel mai inalt grad calitativ! Cu un adevarat instructor integrat, computerul de la bord si protocoalele sale, succesul tratamentului este garantat.

   

Afla mai multe despre LPG facial.

 

Programeaza-te acum la LPG Corporal: 0722 390 107 / 0736 621 009
Boudoir Prive – Calea Turzii, nr. 85, Cluj-Napoca