Mirror Nails

citeste »

“We are born to be awesome” – este legea dupa care ma ghidez zilnic. E provocator si interesant pentru mine sa adaptez zilnic trendurile astfel incat sa ajut fiecare clienta sa fie “la moda” dar sa isi pastreze autenticitatea in acelasi timp.

Piesa statement si a acestui sezon in materie de nailart este manichiura cu efect de oglinda, atat de dorita, atat de speciala, atat de captivanta… Haideti sa aflam ce presupune si cum se realizeaza!

• Sa taiem sau nu cuticula?

Tendinta aceasta este in topuri de ceva vreme. Pana nu demult, singura modalitate de a avea unghiile cu efect de oglinda, era prin aplicarea foliilor Minx, care erau ideale pentru unghii plate. Se puteau adapta, insa inconvenientul era ca rezistenta lor ajungea maxim la 7 zile.

Manichiuri creative Mirror Nails

Cum nici o industrie nu sta pe loc, lucrurile au evoluat, iar azi detinem in dotare „praful magic”, cum il numesc eu, si anume pigmentul pentru mirror nails. Dispunem de un produs nou si avem o gramada de intrebari: Ce culori exista? Peste ce se aplica praful / pigmentul? Cat dureaza o astfel de manichiura? Care e procedeul de realizare a manichiurii? Haideti sa aflam!

Pentru un efect maxim, este ideal ca pigmentul, sau „praful magic” :), sa fie aplicat peste oja semipermanenta sau pe unghii realizate din gel sau acril. Din fericire, nu avem restrictii la culoare. Pigmentul este in mai multe nuante si mai exista un truc: pigmentul imprumuta din culoarea de baza aplicata in prealabil pe unghii. Daca il punem peste o culoare roz, rezultatul vor fi unghii gold-rose.

Pentru a vedea toate colectiile de manichiuri da click aici

Se urmeaza etapele normale ale unei manichiuri cu oja semipermanenta sau cu gel. La final, peste top gel, se aplica pigmentul pentru efectul de oglinda. Cu miscari fine, acesta se intinde pe unghie, folosind un aplicator. Fara a depune presiune prea mare si fara prea mult efort, se obtin unghiile cu efect de oglinda. Pentru ca rezultatul sa fie de durata, se aplica inca unul sau doua straturi de top gel.

Pigmentul mirror nails este o alegere buna pentru a crea unghii superbe. Se poate utiliza singur, direct pe unghii, sau se pot face combinatii avand ca baza diverse lacuri sau geluri colorate. Rezultatul: unghii de revista!

Sugestia mea: lasa-te pe mana nail-artistilor si poarta cu mandrie si indrazneala Mirror Nails.

Mirror Nails inspiratie manichiura

Pana data viitoare, unghii frumoase!

Cu drag,

Edina