Manichiura Cluj

Servicii

O ingrijire completa a unghiilor si a mainilor, realizata prin metoda clasica de manichiura, presupune indepartarea cuticulelor cu ajutorul forfecutei, un masaj relaxant si aplicarea ojei atent selectionata de catre nail artist in concordanta cu trendurile actuale si particularitatile dumneavoastra. Produsele pentru manichiura-pedichiura sunt produse profesionale din gama Alessandro, Crystal Nails si O.P.I. Pentru a vedea lista de preturi da click aici.

 

Manichiura Simpla

O ingrijire completa a unghiilor si a mainilor, realizata prin metoda clasica de manichiura, presupune indepartarea cuticulelor cu ajutorul forfecutei, un masaj relaxant si aplicarea ojei atent selectionata de catre nail artist in concordanta cu trendurile actuale.

Manichiura SPA

Rasfatul unghiilor si a mainilor presupune indepartarea cuticulelor cu ajutorul unor solutiilor speciale, peeling pe baza de zahar de migdale, masaj cu creme potrivite pentru nevoile mainilor tale si oja atent aleasa. Astfel vei avea parte de o experienta plina de aroma, finalizata cu niste unghii de vis.

Oja Semipermanenta

Oja semipermanenta este un produs special, conceput special pentru o rezistenta indelungata. Aceasta se aplica exact ca si oja normala, singura diferenta fiind ca se polimerizeaza in lampa. Nu se indeparteaza luciul unghiei inainte de aplicare, iar indepartarea se face cu ajutorul solutiei speciale. Rezistenta: 2-3 saptamani.

Pedichiura Clasica

Presupune ingrijirea picioarelor si indepartarea calozitatilor si a cuticulelor inestetice. Masajul talpilor si a gambelor destind picioarele si ajuta la drenajul limfatic si aplicarea ojei.

Pedichiura SPA

Presupune indepartarea calozitatilor prin solutii speciale, gomaj pentru stimularea circulatiei si indepartarea celulelor moarte, masajul talpilor si a gambelor avand un efect relaxant si de drenaj limfatic.

MINX Nails

Unghii speciale in doar 30 de minute. Foliile cu modele unice si inedite se aplica pe unghia naturala sau pe gel pentru un efect deosebit si unghii senzationale.  Adezivul asigura o stabilitate de pana la 7 zile.

 

Oja Permanenta

Oja permanenta este un produs hibrid, care asigura o colorare de lunga durata. Produsul se polimerizeaza in lampa dupa fiecare strat si intareste unghia naturala, ajutand-o sa creasca frumos, fara fisuri, fara a se exfolia sau crapa. Rezistenta: 3-4 saptamani

Unghii tehnice cu gel

Gelul aplicat direct pe unghie este un polimer care creste rezistenta acesteia, o intareste si o protejeaza impotriva agresiunilor externe. Peste acest gel se poate aplica unul colorat care este tot permanent sau doar oja, in functie de preferintele clientei. Rezistenta: 3-4 saptamani.

Parafina

Tratamentul cu parafina este un adevarat ritual de rasfatare, care incepe printr-un peeling bifazic, pentru indepartarea celulelor moarte, aplicarea unei creme iar apoi a parafinii. Sub actiunea caldurii, ingredientii activi din crema patrund in piele, mentinand-o hidratata si catifelata un timp indelungat.

 

Cum ne hotaram atunci cand suntem pusi in fata situatiei de a alege intre Nail Artist si Master Nail Artist? Cu siguranta nu se pot pune la indoiala calitatile profesionale a nici unuia insa diferenta consta in cursurile de pregatire si experienta anterioara acumulata.

Nail Artist-ul este o persoana devotata, muncitoare, harnica de la care cu siguranta vei iesi cu zambeteul pe buze pentru ca unghiile iti vor arata perfect.

Master Nail Artist-ul pune accentul pe creativitate, este inovativa si mereu ofera alternative si noi posibile schimbari. Mereu se gandeste la look unitar, astfel incat imaginea de ansamblu sa fie in armonie cu toate elementele.

 Director artistic

Edina Borza Nail Artist

Edina Borza – Master Nail Artist

Nail Artist

Andreea Perhaita

Gabriela Nosa

Bogdan Vlas

Programeaza-te acum la manichiura – pedichiura: 0722 390 107 / 0736 621 009
Boudoir Prive – Calea Turzii, nr. 85, Cluj-Napoca

[/full_width]