Hair Touch Up – Spray Care Acopera Radacinile si Firele Albe

citeste »

S.O.S. Radacini crescute?

Ai avut vreodata un eveniment si pe ultima suta de metri ti-ai dat seama ca nu ai reusit sa ajungi la salon sa iti colorezi parul? Firele albe parca sunt mai evidente ca niciodata si tu trebuie sa fii impecabila?

Cel putin odata te-ai aflat intr-o situatie similara.

In ultima vreme, producatorii incearca sa gaseasca solutii cat mai la indemana pentru toate problemele moderne, una dintre ele fiind acoperirea firelor albe intre intervalele de colorare.

L’Oreal Professionnel a lansat acum noul produs, Hair Touch-Up, care este conceput special pentru a te salva in situatiile de criza.

Cateva intrebari pe care le primim de la clientii nostri:

Ce este Hair Touch Up?

Un spray colorant, in 3 nuante: maro, maro deschis si blond inchis – conceput sa te salveze in situatiile de criza pentru acoperirea firelor albe si a radacinilor crescute.  

Hair TouchUp  

Cum se foloseste?

Foarte simplu: agiti bine tubul de spray si pulverizezi pe zona dorita de la o distanta de 15 cm fata de scalp. Ii acorzi 1 minut pentru uscare. Nu ai nevoie de manusi sau de alte instrumente speciale pentru a-l aplica.

Cat rezista pe par?

Spray-ul rezista pe par pana la prima samponare, cand se indeparteaza in totalitate.

Cat ma tine un tub?

Durata medie este de 8 aplicari.

Cat de des pot sa il folosesc?

Este un produs gandit pentru a fi folosit in situatiile de urgenta, nu recomandam sa iti faci o obisnuinta din folosirea lui.

Acoperire radacini albe

Alte intrebuintari ale produsului:

Datorita modului lui de aplicare, o cantitate de spray pigmentat se depune si pe scalp, ceea ce ajuta la un efect de densitate. Indicat pentru persoanele cu par fin si putin carora li se vede pielea capului. Prin aplicarea lui se obtine un efect optic de par mai mult.

Pentru barbatii care au inceput de chelie sau parul mai rar, ofera impresia de densitate si face ca zonele unde parul este putin sa nu mai fie evidente.

Cat costa un tub?

Pretul unui tub este de 68 lei si se poate achizitiona din salonul nostru.

Daca mai ai alte intrebari la care nu am raspuns pana acum, lasa-ne un comentariu si in cel mai scurt timp vom reveni cu informatiile necesare. 🙂