George Campean – Senior Stilist

George-Campean-Boudoir-Studio-Prive„O atitudine perfectă este scoasă în evidență de o tunsoare reușită.”

Puncte forte: tunsori bob, tuns scurt si expert in tuns pentru baieti, specialist extensii micro-ring si keratina.

M-am născut pe data de 26 Ianuarie 1990 în Târnăveni, Jud. Mureş. De mic copil am fost pasionat de tehnologie şi tot ce avea legătură cu aceasta. La sfârşitul gimnaziului fiind pasionat de calculatoare am luat hotărârea de a urma un liceu cu profil Matematică-Informatică, dar, după o perioadă de timp am ajuns la concluziă că nu mă atrage îndeajuns de mult încât să îmi continui studiile la o facultate de profil.

O bună întrebare este cum am ajuns să trec de la pasiunea pentru calculatoare la coafură. Totul a început în timpul liceului, cand, după un eşec la o frizerie de cartier, am luat hotărârea să merg la un hair-stylist. Fiind foarte încântat, am continuat să merg frecvent şi chiar să îmi duc toţi prietenii şi colegii de clasă. Petrecându-mi din ce în ce mai mult timp în salon am început să fiu curios, să întreb şi chiar să îmi doresc să ajut. După o perioadă de timp în care am stat şi am studiat atent modul în care erau tunşi prietenii mei m-am hotărât să încerc şi eu.

Aici consider că a început totul! După terminarea liceului am luat decizia de a mă înscrie  la facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor din Cluj-Napoca şi în acelaşi timp de a lua parte la un curs de coafor ca şi hobby, care într-un timp relativ scurt, s-a transformat într-o pasiune. Am participat timp de 9 luni la acest curs, fiecare zi era diferită şi mă simţeam atras din ce în ce mai mult de acest domeniu. După terminarea cursului am căutat un salon unde să mă angajez sau să îmi continui practica. Am apelat la un prieten care profesa în domeniu într-un salon din Târgu-Mureş pentru a practica alături de el iar după 2 luni am fost angajat în salon. Atunci am realizat că trebuie să am un singur subiect pe care să mă focusez şi acela a fost coafura. Am petrecut o perioadă de 2 ani în acel salon unde am lucrat cu diferite produse: L’oreal Professionnel, Lakme, Wella, Schwarzkopf. Am început să am clienţi din ce în ce mai mulţi, să particip la diferite evenimente şi seminarii. Lucrurile au început să meargă din ce în ce mai bine şi îmi petreceam tot mai mult timp în salon. Deşi lucrurile mergeau bine pentru mine, dorinţa mea era de a profesa într-un salon din Cluj-Napoca. În timpul cursului am avut deosebita placere de a-l cunoaşte pe Eduard Dabîcan şi de a observa implicarea şi pasiunea cu care lucrează, lucruri care m-au motivat foarte tare. Dorinţa de a profesa într-un salon din Cluj şi faptul că îl cunoşteam pe Edi au fost motivele care m-au adus la Boudoir Studio Prive. 

Portofoliu Coafuri:

Articole:

Despre Tunsorile Barbatesti