Servicii frizerie cluj

Frizerie Cluj – Servicii de tuns si stilizat barba

In ultimii ani industria de infrumusetare s-a axat din ce in ce mai mult catre segmentul masculin iar barbatii au inceput sa aloce tot mai multa atentie aspectului total, parului si barbii.

O tunsoare reusita tine cont de urmatoarele aspecte:

  • fizionomia clientului
  • forma craniului
  • directia de crestere a parului 
  • textura parului pentru a simplifica coafatul
  • timpul alocat ingrijirii si intretinerii astfel incat sa oferim un serviciu usor de intretinut
  • stilul vestimentar si jobul clientului

Acestea sunt doar cateva din aspecte majore care trebuie discutate cu stilistul pentru a decide stilul abordat, astfel incat personalitatea ta sa se potriveasca cel mai bine cu noua tunsoare.

Pentru a vedea lista de preturi da click aici.

Stilistii nostri te asteapta in salon pentru a-ti oferi sfaturi cu privire la noua tunsoare si stilul care ti se potriveste. Totodata, acestia vor realiza o analiza completa a parului si scalpului, iar daca este cazul iti vor oferi toate informatiile necesare despre tratamentele capilare impotriva caderii parului, matretii sau a scalpului sensibilizat.

Atentia la detalii este atuul care ne ajuta sa facem diferenta, astfel incat tunsoarea ta sa fie impecabila din toate punctele de vedere.

Barba este un „accesoriu” important al barbatului modern. Pentru a reusi sa o pastrezi in cea mai buna forma trebuie tunsa regulat si ingrijita cu produse speciale. Ideal ar fi ca aceasta sa fie samponata in fiecare zi iar apoi tratata cu un balsam special si aplicat un ulei hidratant, chiar si de mai multe ori pe zi.

Te asteptam in salon sa ii cunosti pe stilistii nostri si sa te lasi cu incredere pe mainile lor.

Programeaza-te acum la frizerie:  0722 390 107 / 0736 621 009
Boudoir Prive – Calea Turzii, nr. 85, Cluj-Napoca