Serviciu Nou: Extensii de Gene Naturale

citeste »

Popularitatea extensiilor de gene creste extraordinar si face inconjorul lumii. Trebuie sa recunoastem ca este minunat cand cineva iti remarca privirea plina de sarm si oriunde mergem suntem complimentate pentru look-ul nostru. Fie ca sunt sintetice sau naturale, extensiile de gene te transforma radical. Este o optiune atunci cand ne dorim o schimbare, cand vrem sa iesim din tiparul nostru de zi cu zi.

Care este diferenta dintre extensiile de gene naturale si cele sintetice?

De cativa ani incoace extensiile de gene sintetice sunt o optiune pentru a obtine gene mai lungi, volum, intr-un cuvant, pentru a ajuta un pic la ceea ce avem deja de la mama natura si anume „genutele” noastre. Extensiile sintetice sunt de diferite marimi, grosimi si curbe, astfel incat stilistul poate alege ceea ce se potriveste cel mai bine pentru tine. Ele au o curba ferma, asigurandu-va astfel pentru o perioada de 3-4 saptamani un look fresh si mai ales, va scapa de rimel.

Extensii de gene naturale fir cu firPentru ca in orice domeniu se doreste sa ajungem la un produs finit cat mai bun si in domeniu extensiilor de gene s-au facut cercetari de aproximativ 5 ani incoace, pentru a identifica o sursa de extensii de gene naturale. Dupa nenumarate studii efectuate, nurca s-a declarat animalul perfect pentru ele. Acum, pentru a linisti iubitorii de animale, am sa precizez faptul ca aceste extensii nu se obtin prin traumatizarea animalului, cum se intampla in cazul obtinerii de blanuri. Din contra, compania sustine drepturile animalelor, iar extensiile sunt obtinute printr-un proces de pieptananare al animalui. Apoi firele sunt stilizate si sterilizate, astfel rezultatul finit fiind unul exceptional.

• De ce sa alegem extensiile de gene fir cu fir

De asemenea, a fost luata in calcul posibilitatea dezvoltarii de alergii, compania producatoare asigurandu-se ca acest lucru nu se va intampla. Prin urmare, procesul de stilizare, care consta in curbarea lor,  este precedat de un proces de sterilizare, astfel incat ele sunt acoperite de un strat de solutie sterilizatoare. Prin aceasta, ne asiguram ca la final nu vom avea surprize neplacute si alergii de nici un fel. Aceasta tehnologie inovatoare a fost conceputa pentru a putea oferi clientelor noastre un fir cat mai usor, dar in acelasi timp spectaculos.

Extensiile naturale de nurca fac deja furori in saloanele din Beverly Hills si nu numai, ele fiind foarte usoare, au un luciu deosebit, spre deosebire de cele sintetice. Intr-un cuvant sunt spectaculoase!

Va astept cu drag sa stam la o cafea, sa povestim despre ele si nu in ultimul rand, sa le purtati! Si nu uitati, chiar daca noi nu suntem perfecte, genele noastre pot fi!

Andreea Giloan, Tehnician Gene.

Programeaza-te acum la coafor: 0722 390 107 / 0736 621 009
Boudoir Prive – Calea Turzii, nr. 85, Cluj-Napoca