Extensii gene fir cu fir cluj

Extensii gene fir cu fir

Genele lungi, definite, inchise la culoare indiferent de momentul zilei, fara a aplica machiaj reprezinta una dintre dorintele oricarei femei. Solutia? Extensii gene fir cu fir. 

Extensiile de gene fir cu fir au devenit in ultimii ani o procedura de infrumusetare la care apeleaza tot mai multe femei si care este prezenta incepand de astazi si la noi in salon! Andreea Giloan este noua noastra colega, cu experienta si cunostinte vaste despre tehnica de aplicare a genelor fir cu fir si va asteapta in salon, pregatita sa va contureze si sa va sublinieze privirea. ☺ 

Tehnica de aplicare:

  • Extensiile de gene fir cu fir sunt fire sintetice sau din par natural, de dimensiuni si curburi diferite, care se aplica pe fiecare geana naturala. 
  • Procedura nu dauneaza genelor naturale daca este aplicata corect de catre un tehnician pregatit.
  • Firele se aplica pe geana la o distanta de 0,5mm de pleoapa astfel incat radacina sa nu fie afectata.
  • Adezivul folosit este unul certificat, sansele ca acesta sa provoace alergii fiind reduse. Pentru o siguranta maxima este recomandat un test prin aplicarea catorva fire de extensii cu cateva zile inainte de procedura propriu-zisa.
  • Volumul poate fi obtinut prin diverse tehnici de aplicare a genelor. Daca in mod normal procedura presupune aplicarea unui nou fir pentru fiecare geana, in cazul volumului 2D sunt adaugate 2 fire pentru ficare geana naturala, iar in cazul celui 3D, cate 3. Formele, curburile, tehnica sau grosimile genelor se aleg in functie de distanta si forma ochilor, marimea pleoapei si nu in ultimul rand, grosimea si forma genelor naturale.

Important de stiut – despre ingrijirea extensiilor de gene fir cu fir:

  • Ingrijirea genelor aplicate fir cu fir trebuie respectata conform recomandarilor facute de tehnicianul care s-a ocupat de aplicarea lor
  • Extensiile de gene nu se smulg si nu se ciupesc pentru a nu degrada genele naturale
  • Daca va hotarati sa renuntati la extensii, nu incercati sa le indepartati acasa. Acestea pot fi indepartate doar de catre tehnician folosind produsele indicate.

Andreea va poate oferi mai multe informatii despre aplicarea genelor fir cu fir si va asteapta in salon pentru a va crea genele perfecte.

 

Andreea Giloan Makeup

Preturi:

Set clasic aplicare gene fir cu fir: 250 Ron

Set volum 2D – 3D aplicare gene fir cu fir: 300 Ron

Set Hollywood aplicare gene fir cu fir: 350 Ron

Set Russian aplicare gene fir cu fir: 400 Ron

Intretinere gene la 3 saptamani: 180 Ron

Indepartare gene fir cu fir: 25-50 Ron

Programeaza-te acum la aplicarea genelor fir cu fir: 0722 390 107 / 0736 621 009
Boudoir Prive – Calea Turzii, nr. 85, Cluj-Napoca