Epilare cu ceara naturala – noutate in salonul nostru

citeste »

Epilarea cu ceara naturala este o metoda clasica dar tot mai  rar intalnita in ultima perioada in saloanele de infrumusetare. Cu toate acestea, epilarea cu ceara naturala prezinta anumite avantaje pentru piele, in special in sezonul cald. In procesul de epilare foarte important este modul in care sunt combinate ceara de albine cu ingredientele clasice specifice acestui amestec – tocmai reusita acestei combinatii ajuta la refacerea pielii intr –un timp mult mai scurt si elimina iritatiile si foliculita.

Vezi lista completa de preturi si servicii

Epilare cu ceara naturala

Pentru ca ne dorim sa beneficiati de tot ceea ce este mai bun si potrivit pentru voi, suntem bucurosi sa va facem cunostinta cu noua noastra colega Eva Csiszer .Cosmetician renumit cu o vasta experienta in domeniu, Eva aduce pentru voi, la noi in salon, o reteta proprie: ceara naturala preparata intr -un mod special pentru persoanele cu piele sensibila, predispusa la iritatii sau foliculita in urma epilarii.

Si, pentru ca domnii sunt din ce in ce mai atenti la detalii ce tin de lookul lor, Eva ofera servicii cosmetice atat pentru doamne cat si pentru domni.

Daca ai pielea sensibila sau probleme in urma procesului de epilare te invitam sa incerci Reteta Evei la noi la salon. Daca ai nevoie de mai multe informatii sau e momentul sa vii la epilat, Eva asteapta cu drag sa te rasfete.

epilat cu ceara naturala

Programeaza-te acum la epilat: 0722 390 107 / 0736 621 009
Boudoir Prive – Calea Turzii, nr. 85, Cluj-Napoca