Despre noi

Boudoir

Acest loc unic si minunat a luat fiinta de la ideea a doi frati: Eduard Dabican si Edina Borza in norocoasa zi 13 februarie :), anul 2012.

Pasiune si dorinta de a rasfata oamenii, atentia acordata in intregime clientului si starea de bine au fost elementele cheie in crearea conceptului.

Probabil te intrebi de unde vine numele...

Cum la noi nimic nu este intamplator, ideea de Boudoir reprezinta perfect conceptul nostru. Aceea camera frantuzeasca , intima , camera in care intri pentru a te transforma si straluci zilnic in orice context. Designul si ambianta dedicate rasfatului tau sustin si definesc conceptul.

Intimitatea, confidentialitatea si discretia sunt nelipsite la orice vizita in salonul nostru. Stilul si rafinamentul insotesc toata experienta deoarece tu pentru noi esti in centrul atentiei.

Ce ne face unici si de neconfundat, este atentia la detalii si responsabilitatea. In procesul de creatie suntem atenti la lookul final, la modul in care elementele se completeaza si formeaza un lifestyle, nu doar un look.

Toata aceasta minunata poveste, se transforma in realitate. Echipa Boudoir face acest vis sa devina realitate pentru tine!

Boudoir Studio Prive – Pasiune, Stil si Rafinament.

Credem ca frumusetea unica se poate obtine cand imaginatia si creativitatea vin din inima unui artist pasionat, care traieste pe deplin fiecare opera, careia ii ofera un stil aparte si apoi o rafineaza.

Tot ceea ce facem este pentru ca tu sa te simti admirata si speciala.

Consideram ca slefuim diamante, asa ca insuflam fiecarui lucru pe care il facem eleganta, finetea si personalitatea care ti se cuvin.

Se intampla sa fim cei mai buni in arta infrumusetarii.

Te invitam sa profiti de pasiunea noastra pentru frumos si impreuna sa oferim stil si rafinament celor mai importante evenimente din viata ta.

Echipa noastra este impartita pe departamente: CoaforManichiura-Pedichiura & Unghii TehniceTratamente FacialeMake-upExtensii gene fir cu fir, Cosmetica, LPG Facial

Fondatori

Eduard Dabican Hairstylist

Eduard Dabican

Director Artistic & Ambasador L`Oreal Professionnel
Cu o experienta de peste 13 ani ca si hairstylist, numeroase editoriale semnate, seminarii si premii castigate la concursuri internationale, Eduard Dabican este fondatorul departamentului de coafura. Experienta de 5 ani in formarea coaforilor din Romania si importanta pe care o ofera perfectionarii continue garanteaza faptul ca fiecare membru al echipei sale beneficiaza de suport constant pentru a se ridica de fiecare data la nivelul impus de salon.
Edina Borza Nail Artist

Edina Borza

Manager & Director Artistic
Edina Borza are in spate o cariera de 11 ani in arta manichiurii, fiind mereu la curent cu toate trendurile si tehnicile actuale. Participarea in mod constant la cursuri, concursuri si traininguri au dus la perfectionarea sa in domeniu si la infiintarea academiei de nailart. Atat experienta sa practica cat si cea de formator garanteaza faptul ca membrii departamentului de nailart pe care il coordoneaza sunt mereu la curent cu cele mai noi tehnici pentru a se putea ridica la nivelul impus de salon.

Coafor

Adrian Borza hairstylist

Adrian Borza

Master Stilist
Codruta Dabican hairstylist

Codruta Dabican

Master Stilist
.
Silvia Hamza Hairstylist

Silvia Hamza

Master Stilist
.

Nadia Chioreanu

Master Stilist
.
Cristina Copaciu Hairstylist

Cristina Copaciu

Master Stilist
.
Magda Viski Hairstylist

Magda Viski

Master Stilist
.
George Campean Hairstylist

George Campean

Master Stilist
.
Mihai Blaga Hairstylist

Mihai Blaga

Senior Stilist
.
Andrei Gorgan Hairstylist

Andrei Gorgan

Senior Stilist
.
Alexandra Chira hairstylist

Alexandra Chira

Senior Stilist
.
Cristi Moga Hairstylist

Cristi Moga

Stilist
.
Ionela Ilisan Hairstylist

Roxana Dulau

Stilist
.

Unghii

Anamaria Zeres

Nail Artist

Gabriela Nosa

Nail Artist
.

Andreea Perhaita

Nail Artist
.

Cosmetica

Sanda Rosca

Sanda Rosca

Estetician
.
Eva Csiszer Makeup

Eva Csiszer

Make up artist & Estetician
.

Make up artist

Andreea Giloan Makeup

Andreea Giloan

Make up Artist & Tehnician gene
.
Eva Csiszer Makeup

Eva Csiszer

Make up artist & Estetician
.

Corporal

Front Desk & Management

Lucia Joja Receptie

Lucia Joja

Front Desk
.
Flori Sas

Flori Sas

Front Desk
.
Denisa Cheteles

Denisa Cheteles

Front Desk
.

Pin It on Pinterest

Share This