Despre Tunsorile Barbatesti by George

citeste »

Bine v-am regasit aici pe blog. Am ales sa abordez o tematica care ma pasioneaza si sa vin in sprijinul barbatilor cu cateva informatii utile legate de tunsorile barbatesti! 🙂

Ma pasioneaza tunsorile barbatesti si parul scurt, in general, deoarece imi plac provocarile. Din punctul meu de vedere, cand vine vorba de par scurt, te joci mai mult cu fizionomia deoarece trebuie sa gasesti acea tunsoare care sa armonizeze. In acelasi timp, ea trebuie sa fie versatila, usor de aranjat si sa coincida cu dorintele si asteptarile fiecaruia.

In primul rand pentru a alege o tunsoare potrivita avem nevoie de un diagnostic si de cateva informatii inainte de a ajunge la partea de tuns:

1. Ce iti place sau te deranjeaza la actuala tunsoare?

Este foarte important sa stim ce anume ne deranjeaza la actuala tunsoare pentru a gasi solutii utile care sa ne ajute in obtinerea tunsorii ideale, dar in acelasi timp la fel de important si ce ne place pentru a putea pastra acele elemente cu care ne-am obisnuit.

2. Cum iti aranjezi parul acasa?

Un alt aspect foarte important este modul in care te coafezi. Fiecare barbat are propriul stil si propriile obiceiuri cand vine vorba de acest subiect. O tunsoare trebuie personalizata in functie de textura parului si de modul in care il asezi, astfel poti petrece mai mult sau mai putin timp in fata oglinzii.

Spre exemplu, unui barbat cu par usor ondulat dar care prefera parul drept in momentul in care il coafeaza, ii va fi mai usor daca tunsoarea este usor texturata. In schimb, unui barbat care prefera parul cat mai ondulat, ii va fi utila o tunsoare texturata (filata).

3. Ce tunsoare sa alegi si ce produse sa folosesti?

Acum ca am avem cateva informatii putem trece si la partea de tunsoare. In mod normal se poarta ce iti sta bine, iar apoi ce este in trend. In acelasi timp putem lua doar elemente dintr-un trend, nu intreaga tunsoare, care se pot adapta in functie de fizionomie, textura parului, lungime etc.

• Vezi preturile si serviciile de frizerie

Tunsori scurte: tunsori versatile, usor de aranjat si ideale pentru o fizionomie rotunda unde avem nevoie de inaltime. Se poate opta pentru un styling mai dezordonat sau unul finisat elegant. Ca si produse de styling se pot utiliza fixativ, ceara mata in combinatie gel + ceara mata.

Tunsori masculine trenduri

Tunsorile medii texturate: sunt ideale pentru o fizionomie lunga pentru a crea rotunjime. E tunsoarea cu aspect mai rebel, dezordonat, usor de aranjat. Ca si produse de styling se pot folosi spuma, fixativ, ceara etc.

Tunsori barbati medii

Eu te astept cu drag in salon pentru a veni in inatmpinarea ta cu cele mai bune sfaturi legate de tunsoarea cate ti-ar veni bine si produsele pe care sa le folosesti. Pana atunci iti doresc o saptamana cat mai buna.

Colaj cu tunsori barbatesti din colectia In Fashion by Boudoir Studio. Click aici ca sa vezi mai multe imagini.

Tunsori barbati

George Campean –senior stylist