Din 2012 suntem mereu aici sa iti oferim Frumusete la Superlativ. Fie ca ne vizitezi pentru o schimbare de look in toi cu cele din viata ta, pentru rasfatul tau saptamanal sau pentru acel eveniment mult asteptat unde perfectiunea este un must, ne dorim ca de fiecare data sa iti oferim servicii de calitate inalta, sa te sfatuim in materie de beauty si sa fim alaturi de tine cu tot entuziasmul si profesionalismul nostru!

 

Frumusete la superlativ

 

Credem ca frumusetea la superlativ se obtine atunci cand frumusetea ta naturala ajunge pe mainile unui artist pasionat, instruit si creativ. Nu e de mirare ca tot ceea ce facem este ca tu sa te simti admirata si speciala: Consideram ca slefuim diamante, asa ca prin fiecare ritual iti conturam eleganta, finetea in asa fel incat personalitatea ta sa straluceasca. Se intampla sa fim cei mai buni in arta infrumusetarii.

despre noi - boudoir prive - salon infrumusetare cluj

Cu un bagaj de cel putin 5 ani experienta pe fiecare departament, suntem mereu pregatiti sa facem fata celor mai exigente asteptari, astfel incat sa fim siguri ca te vei reintoarce de fiecare data la noi.
despre noi - boudoir prive - salon infrumusetare cluj
despre noi - boudoir prive - salon infrumusetare cluj

Suntem convinsi ca performanta se obtine doar evoluand, motiv pentru care lucram doar cu cele mai noi tehnologii si produse iar membrii echipei noastre participa constant la traininguri de specializare.
despre noi - boudoir prive - salon infrumusetare cluj
despre noi - boudoir prive - salon infrumusetare cluj

Credem ca sterilizarea nu este o optiune, ci este o necesitate. Stim cat de importanta este siguranta pentru tine si tocmai de aceea folosim tehnologia de sterilizare specifica spitalelor, Autoclav.
despre noi - boudoir prive - salon infrumusetare cluj


Apreciez felul in care sunt tratata, calitatea serviciilor, punctualitatea si atmosfera. Cu voi ma simt si mai frumoasa! Va multumesc ca aveti grija de mine de atatia ani! - Loredana Muresan    
Imi plac seriozitatea si punctualitatea, atmosfera prietenoasa si personalul dragut. Imi place ca nu pierd timp si ca totul merge repede. Este o placere sa-ti rezolvi problemele in timp minim si sa-ti si faca placere sa intalnesti oameni calzi si draguti. - Cristina Dinu    
La Boudoir Studio te simti ca intr-o familie, unde toata lumea e atenta ca tu sa te simti bine si sa pleci de fiecare data extra-multumit. Atentia la detaliu face toata diferenta! - Raluca Moisi    
Satisfactia ta este ceea ce ne motiveaza sa ducem frumusetea la superlativ.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU!

Vei afla despre noile trenduri, promotii sau alte evenimente din salon.

Pin It on Pinterest

Share This