Despre extensiile de gene

citeste »

M-am hotarat sa incerc extensiile de gene. Ce se intampla mai departe?

Este foarte important sa comunicati efectul dorit pentru ca in functie de acest pas, rezultatul final poate fi unul fabulos sau dimpotriva, dezamagitor. Pentru a fi cat mai clar, este recomandat sa aratati poze sau orice alte materiale aveti pentru ca tehnicianul sa inteleaga cat mai bine rezultatul dorit.
Apoi, tehnicianul va analiza genele naturale si va stabili daca dorinta voastra este realizabila, daca va avantajeaza si daca va dauna sau nu genelor naturale. Extensiile de gene pot corecta vizual unele defecte ale ochilor cum ar fi pleoapa cazuta, ochii prea apropiati sau prea departati si pot aduce schimbari importante fizionomiei.

Extensiile de gene sunt disponibile intr-o gama variata de culori, curburi, texturi, grosimi si lungimi iar in functie de genele naturale si de efectul dorit, tehnicianul vi le va recomanda pe cele care vi se potrivesc cel mai bine. Daca va doriti extensii de gene care sa adauge un plus de volum insa aveti genele naturale scurte, subtiri sau rare, cel mai probabil vi se va recomanda un volum de 3 pana la 6 extensii pe geana naturala pentru a-i oferi un volum elegant.

Tehnica fir cu fir presupune aplicarea unui singur fir de extensie pe geana naturala. Aceasta ofera un efect de alungire natural, insa fara volum. Pe fiecare pleoapa sunt aplicate intre 40 și 150 de extensii, in functie de numarul de gene sanatoase care pot fi prelucrate si de efectul dorit.

Este important de retinut faptul ca genele naturale lungi si sanatoase suporta diferite grosimi sau volume, fara a le fi afectata sanatatea.

Volumul 2D sau 3D este unul cu care se pot crea volume si lungimi naturale fara a avea drept rezultat un efect dramatic.

Hollywood Volume presupune aplicarea a 4 pana la 6 extensii pe fiecare geana naturala in parte iar tehnica Russian Volume, aplicarea a pana la 700 de fire de extensii pe fiecare pleoapa pentru gene foarte pufoase si incredibil de dese.

Datorita tehnologiei noi care permite crearea de fire extrem de subtiri extensiile de gene aplicate in volume mari NU dauneaza sanatatii genelor naturale atata timp cat:
* Nu se aplica un volum mai mare decat poate suporta geana naturala
* Se tine cont de recomandarile tehnicianului privind ingrijirea lor acasa
* Se realizeaza intretinerea lor la 2-4 saptamani

Aplicarea extensiilor de gene este o procedura care necesita un mediu curat, cu temperatura si umiditate controlate, ustensile sterilizate si nu in ultimul rand, un tehnician cu pregatirea corespunzatoare. Extensia se aplica pe o singura geana naturala la o distanta precisa de 0,5 mm de pleoapa. Dupa ce va obisnuiti cu genele noi purtarea lor trebuie sa fie fireasca, sa nu creeze disconfort, mancarimi, umflaturi sau inrosirea pleoapei. Oricare dintre aceste simptome sunt cauzate de aplicarea incorecta a extensiilor de catre tehnician si poate duce la deteriorarea genelor naturale. In nici un caz nu incercati sa le indepartati acasa pentru ca puteti cauza si mai mult rau.

Daca iti doresti ochi conturati si expresivi, te invitam sa descoperi gama de oferte pentru extensii de gene si sa ne contactezi pentru a realiza o programare la colega noastra, Andreea Giloan.