Curs coafor

citeste »

De ce meseria de coafor?
Este o intrebare pe care o primesc in ultima vreme, mai ales acum cand industria de infrumusetare este in plina dezvoltare. Din punctul meu de vedere este o meserie frumoasa, care combina dezvoltarea artistica cu latura umana. Aici ma refer la partea de socializare, stilistii care reusesc sa imbine tehnica si pasiunea pentru oameni fiind cei mai cautati.

De ce sa incep un curs de coafor?
Daca esti pasionat atat de oameni cat si de frumusete si coafura, ar fi unul dintre cele mai bune motive sa incepi aceasta meserie. Doar daca intrunesti aceste calitati poti sa faci lucruri cu adevarat minunate in aceasta meserie. Si bineinteles poti sa iti asiguri o viata frumoasa si prospera.

De ce sa ne alegi pe noi?

Daca tot vorbeam de pasiune va spun cu mare drag ca am reusit sa formam o echipa indragostita de coafura, dornica de a impartasi informatia culeasa de-a lungul timpului in trainingurile nationale si internationale. Sustinem traininguri pentru coaforii din Romania si suntem recunoscuti ca fiind devotati si implicati in ceea ce facem. Concursurile castigate ne recomanda ca fiind implicati in permanenta in dezvoltarea nostra atat ca profesionisti cat si ca oameni.

Cat dureaza acest curs?

Sase luni in care noi vom impartasi cu tine cat mai multa informatie pe care sa o asimilezi astfel incat sa o poti aplica. Iti spunem de la inceput ca desi e multa informatie, ai timp suficient sa te perfectionezi.

Cat ma costa cursul?

Cursul costa 1 700 euro si are inclus kitul de inceput. Plata se poate achita in rate sau integral la inscriere. La achitarea integrala vei beneficia de o reducere de 200 euro, platind astfel doar 1 500 euro in loc de 1 700 euro.

Cine se va ocupa de mine?

Echipa mea se va ocupa de formarea ta, iar eu voi monitoriza intreaga activitate atat a stilistilor si a cursantilor.

Ce voi sti la finalul acestui curs?

Bazele acestei meserii: coafat, tuns, colorat, coafat de ocazie si comunicare cu clientul astfel incat sa poti incepe sa te perfectionezi. In acest stadiu noi iti recomandam sa incepi munca intr-un salon unde sa ai un mentor care sa te ghideze pe parcursul dezvoltarii tale profesionale.

Ce pot sa fac dupa acest curs?

Poti sa incepi sa lucrezi in salon, poti sa te angajezi ca asistent si bineinteles poti sa continui prin a te specializa in aceasta meserie.

Care este programul cursului?

Patru zile pe saptamana, de luni pana joi, in functie de modul cursurile dureaza intre 2 si 5 ore pe zi. Cursul include partea teoretica, practica si de observatie in salon. Programul cursului este de dupa-amiaza.

Se asigura loc de munca dupa terminarea cursului?

Daca esti pasionat si muncitor, dupa acest curs poti sa gasesti un salon dragut in care sa incepi sa profesezi meseria, iar daca esti unul dintre cei mai buni, dedicat jobului, poti face parte din echipa noastra pentru ca in permanenta suntem in cautarea unor noi membri.

Am pus mare parte din intrebarile pe care le-am primit de-a lungul timpului si sper ca te-au ajutat si pe tine sa clarifici anumite aspecte legate de acest curs. Pentru absolut orice alta intrebare asteptam un mail sau telefon pentru a te putea ajuta cu eventualele nelamuriri.

In data de 14 august 2017 incepem un nou curs. Asteptam cu drag sa te alaturi echipei noastre de training si sa aprofundezi tainele acestei meserii. Mai multe detalii aici.

Pentru mai multe informatii despre curs coafor contacteaza-ne telefonic: 0722 344 041 – Ema Vese sau trimite un mail: [email protected]